|
جزئیات محصول:
|
| نام دیگر: | آمینو اتیل آمینوپروپیل دی متیکون | نام INCI: | آمینو اتیل آمینوپروپیل دی متیکون |
|---|---|---|---|
| ترکیب موثر: | 99.9 | گواهی: | MSDS |
| طریقه استفاده: | محصولات آرایشی | ماندگاری: | 2 سال |
| برجسته کردن: | مایع آمینو سیلیکون,نرم کننده آمینو سیلیکون |
||
روغن آمینو سیلیکون برای مو ، مایعات سیلیکون دی متیکون 2 سال ماندگاری
توضیحات محصول
این محصول یک روغن آمینه سیلیکون اصلاح شده ، ویژگی های گروه آمینه ، زرد شدن آسان نیست ، جنس صاف خوب ، نفوذ پذیری خوب است ، دارای اثر پیچش یا حلقه زنی مرطوب کننده خوب است ، در محصولات مراقبت از مو اثر آب عالی ، صاف ، بسیار نرم ، چسبناک ، براقیت خوب است ، پشتکار خوب
ویژگی
پارامترهای فنی
| تست | مقدار |
| ظاهر (بصری) | کمی مات و شفاف بی رنگ |
| ویسکوزیته (25 ℃) | 4500 |
| مقدار آمونیاک (میلی لیتر 1N HCL / گرم) | 0.4 |
نکته: پارامترهای ذکر شده در جدول فقط خصوصیات کلی محصول را برای مرجع شما توصیف می کنند.
| منطقه کاربرد | مقدار مصرف |
| محصول مراقبت از مو | 0.2 ~ 0.8 |
| نرم کننده شستشو | 0.2 ~ 0.8 |
| ژل آرایشگری | 0.2 ~ 0.8 |
استفاده
در فرمول می تواند به طور مساوی برای پیوستن پخش شود.
دوره ذخیره سازی
این محصول به مدت یک سال در مهر و موم و تحت شرایط محیطی معتبر است ، اما توصیه می شود در اسرع وقت پس از باز کردن بسته بندی ، از آن استفاده کنید.
تماس با شخص: Miss. Glenice
تلفن: +86 15766247198
فکس: 86-20-8609-8280