نام محصول:موم سیلیکون محلول در روغن
نام INCI:C20-24 آلکیل دی متیکون
فرم بدنی:جامد
نام محصول:موم سیلیکون محلول در آب
نام INCI:دی متیکون PEG -12
ظاهر:مایع زرد شفاف
نام محصول:موم سیلیکون محلول در روغن
نام INCI:C26-28 آلکیل دی متیکون
ظاهر:نیمه جامد سفید شیر
نام محصول:موم سیلیکون محلول در آب
نام INCI:دی متیکون PEG / PPG-18/18
ظاهر:نیمه جامد سفید شیر
بو:بوی کمی
شماره CAS:200074-76-6
جذابیت خاص (25:0.88 ~ 0.88
ضریب شکست (25 ℃):1.430 ~ 1.448
نقطه ذوب ℃):75 65 65
طریقه استفاده:محصولات آرایشی و بهداشتی
نام دیگر:موم آرایشی
بو:بوی کمی
جذابیت خاص (25:0.88 ~ 0.88
ضریب شکست (25 ℃):1.430 ~ 1.448
نام دیگر:موم آرایشی
نام INCI:C20-24 آلکیل دی متیکون
ترکیب موثر:99.9
ظاهر:جامد سفید شفاف
نقطه ذوب ℃):75 65 65
تایپ کنید:موم سیلیکون محلول در روغن
شماره CAS:200074-76-6
جذابیت خاص (25:0.88 ~ 0.88
تایپ کنید:مواد اولیه آرایشی
نقطه ذوب ℃):75 65 65
شماره CAS:200074-76-6
نام دیگر:واکس براق
ترکیب موثر:99.9٪
بو:بوی کمی