logo
پیام فرستادن
خانه محصولاتکاپریل متیکون

متیکون کاپریلیل به ویژه در کاهش تنش سطحی فرمول های چرب موثر است

گواهی
چین Guangzhou Batai New Material Technology Co., Ltd. گواهینامه ها
چین Guangzhou Batai New Material Technology Co., Ltd. گواهینامه ها
نظرات مشتریان
خوشحالم که مواد خوب چین را پیدا کردم

—— عمران احمد

ژل سیلیکون احساس صاف و پودر ایجاد می کند.

—— JORGE GARDEA

چت IM آنلاین در حال حاضر

متیکون کاپریلیل به ویژه در کاهش تنش سطحی فرمول های چرب موثر است

متیکون کاپریلیل به ویژه در کاهش تنش سطحی فرمول های چرب موثر است
متیکون کاپریلیل به ویژه در کاهش تنش سطحی فرمول های چرب موثر است متیکون کاپریلیل به ویژه در کاهش تنش سطحی فرمول های چرب موثر است متیکون کاپریلیل به ویژه در کاهش تنش سطحی فرمول های چرب موثر است متیکون کاپریلیل به ویژه در کاهش تنش سطحی فرمول های چرب موثر است متیکون کاپریلیل به ویژه در کاهش تنش سطحی فرمول های چرب موثر است متیکون کاپریلیل به ویژه در کاهش تنش سطحی فرمول های چرب موثر است

تصویر بزرگ :  متیکون کاپریلیل به ویژه در کاهش تنش سطحی فرمول های چرب موثر است

جزئیات محصول:
Place of Origin: China
نام تجاری: Batai
گواهی: TDS, SDS, COA, SGS
Model Number: BT-6034
پرداخت:
مقدار حداقل تعداد سفارش: 25 کیلوگرم
قیمت: قابل مذاکره
Packaging Details: The product is packed in 200kg barrel. Special packaging separately determine according to user requirements.
Delivery Time: 3-7 working days after receiving the payment.
Payment Terms: T/T,Paypal,Western Union, L/C
قابلیت ارائه: 10 تن در ماه

متیکون کاپریلیل به ویژه در کاهش تنش سطحی فرمول های چرب موثر است

شرح
مشخصات: نوسانات متوسط ​​، سازگار با طیف گسترده ای از مواد آرایشی ، کاهش تنش سطح گریس ، گسترش عالی ، نور منحص ویسکوزیته (25 ℃ ، MPa): 2.5-5.0
شاخص انکسار (N/20D): 1.4200 ~ 1.4200 فواید: سازگاری عالی ، طراوت ، کاهش احساس چرب ، پراکندگی عالی متوسط
نام INCI: کاپریلیل متیکون با استفاده از اثر: به طور گسترده در ضد آفتاب ، کرم BB ، کرم CC ، کرم مراقبت از پوست ، جوهر ، پاک کننده آرایش ، پایه ، پ
نام محصول: سیلیکون نرم کننده کاپریلیل متیکان به راحتی رنگدانه رنگ را هنگام استفاده در پایه پراکنده می کند عمر مفید: 24 ماه
برجسته کردن:

کشش سطحی کاپریلیل متیکان,فرمول های چرب کاپریلیل متیکان

,

Greasy Formulations Caprylyl Methicone

توضیحات محصول:

کاپریلیل متیکون یک ماده متنوع است که به طور گسترده در محصولات مراقبت شخصی مختلف مانند کرم ضد آفتاب، کرم BB، کرم CC، کرم مراقبت از پوست، جوهر، پاک کننده آرایش، پایه، پودر فشار،سایه چشم، و رژ لب. به دلیل خواص بسیار عالی پراکندگی نرم کننده آن شناخته شده است، نقش مهمی در افزایش بافت و عملکرد فرمول های آرایشی دارد.
 
با شاخص شکنندگی (n/20D) در محدوده 1.4100 تا 1.4200، Caprylyl Methicone به دلیل توانایی آن در ایجاد ظاهر شفاف در محصولات ارزش گذاری می شود.شکل مایع شفاف آن را به یک انتخاب ایده آل برای فرمول های که در آن شفافیت و سبک مورد نیاز است.
 
متیکون کاپریلیل به ویژه در کاهش تنش سطحی فرمول های چرب موثر است 0
 
متیکون کاپریلیل به ویژه در کاهش تنش سطحی فرمول های چرب موثر است 1

پارامترهای فنی کاپریلیل متیکون:

نام INCI

کاپریلیل متیکون

شماره CAS

17955-88-3

نام محصول

سیلیکون نرم کننده کاپریلیل متیکان به راحتی رنگدانه رنگ را هنگام استفاده در پایه پراکنده می کند

ظاهر

مایع شفاف

مزایا

سازگاری عالی، خنک کننده، کاهش احساس چرب، محیط پراکندگی عالی

جاذبه خاص (25 درجه سانتیگراد)

0.83 ~ 084

استفاده از اثر

به طور گسترده ای در کرم ضد آفتاب، کرم BB، کرم CC، کرم مراقبت از پوست، عصاره، پاک کننده آرایش، پایه، پودر فشرده، سایه چشم، رژ لب استفاده می شود

ویسکوزیت (25°C,mPa·s)

2.5-50

شاخص انشقاق ((n/20D)

1.4100 ~ 14200

ویژگی ها

تقلب متوسط، سازگار با طیف گسترده ای از مواد تشکیل دهنده آرایشی، کاهش تنش سطحی چربی، قابلیت پخش عالی، نور منحصر به فرد، احساس صاف و کمتر خشک

 

کاربردها:

کاپریلیل متیکون ، که به نام باتای BT-6034 نیز شناخته می شود ، یک محصول متنوع مبتنی بر سیلیکون است که به دلیل ویژگی های عالی آن ، کاربرد خود را در مناسبت ها و سناریوهای مختلف پیدا می کند.
 
موارد و سناریوهای استفاده از محصول:
 
1محصولات مراقبت از پوست:کاپریلیل متیکون به طور گسترده ای در محصولات مراقبت از پوست مانند لوسیون ها، کرم ها و سرم ها به دلیل سازگاری عالی آن با سایر مواد تشکیل دهنده استفاده می شود.به پوست حس تازه و بدون چربی میده، که باعث می شود برای استفاده روزانه ایده آل باشد.
 
2فرمولهاي ضد آفتاب:با بافت سبک و صاف آن، Caprylyl Methicone یک ماده ایده آل در فرمول های ضد آفتاب است.ارائه یک تجربه راحت برای کاربران.
 
3محصولات مراقبت از مو:کاپریلیل متیکون را می توان در محصولات مراقبت از مو مانند مو و محصولات آرایشی یافت. خواص بسیار عالی آن باعث می شود که یک رسانه عالی برای تحویل مواد فعال به مو باشد.و باعث ميشه نرم و قابل کنترل باشه.
 
4محصولات آرایش:به دلیل لزوم و شاخص انشعاب پایین آن ، کپیریل متیکون در محصولات آرایش مختلف مانند پایه ها ، پرایمرها و پوشاک ها استفاده می شود.بهبود ظاهر و احساس کلی آرایش.
 
5محصولات مراقبت شخصی:کاپریلیل متیکون همچنین در طیف گسترده ای از محصولات مراقبت شخصی مانند کرم های بدن، ژل های حمام و دیودورانت ها گنجانده شده است.تنوع و بافت سبک آن را به یک انتخاب محبوب در میان فرمولاتورها که به دنبال افزایش عملکرد محصولات خود هستند، تبدیل می کند.
 
به طور کلی، کاپریلیل متیکون یک ماده چند منظوره است که نیازهای متنوع صنعت آرایشی را برآورده می کند. مزایای آن مانند سازگاری عالی، اثر تازه کننده،و توانایی کاهش چرب بودن آن را به یک عنصر مورد نیاز در فرمول های مختلف تبدیل می کند.

 

بسته بندی و حمل:

 

نام محصول:کاپریلیل متیکون
توضیحات:متیکون کاپریلیل ما یک ماده با کیفیت بالا مبتنی بر سیلیکون است که به طور معمول در لوازم آرایشی و محصولات مراقبت شخصی به دلیل قابلیت پخش عالی و احساس ابریشم روی پوست استفاده می شود.
بسته بندی محصول:25 کیلوگرم در هر طبل
حمل و نقل:تمام سفارشات کاپریلیل متیکون با دقت بسته بندی شده و ظرف ۳ تا ۵ روز کاری ارسال می شوند. ما از مواد بسته بندی سازگار با محیط زیست استفاده می کنیم تا تأثیرات زیست محیطی خود را در طول حمل و نقل کاهش دهیم

اطلاعات تماس
Guangzhou Batai New Material Technology Co., Ltd.

تماس با شخص: Miss. Glenice

تلفن: +86 15766247198

فکس: 86-20-8609-8280

ارسال درخواست خود را به طور مستقیم به ما (0 / 3000)