|
|
روغن سیلیکون آمینو درجه آرایشی2025-11-27 15:43:37 |
|
|
اندکی Tdrbid روغن آمینو سیلیکون برای شامپو ، نرم کننده مو2020-04-11 12:04:37 |
|
|
مشخصه روغن آمینو سیلیکون روغن Cas No 71750-80-6 TDS / SGS2020-04-11 12:04:37 |
|
|
نرم کننده مو رزین پلی استر رزین آمینو سیلیکون روغن روکش MSDS2020-04-11 12:04:37 |
|
|
محصولات آمیودیمتیکون آمینو سیلیکون را برای مراقبت از مو تولید کنید2020-04-11 12:04:37 |
|
|
[[[3 - [(2- آمینو اتیل) آمینو] پروپیل] دی متوکسی سیلیل] اکسی] - خاتمه یافته2020-04-11 12:04:38 |
|
|
مراقبت از مو جام ضروری روغن ضروری روغن آمینو سیلیکون2020-04-11 12:04:38 |
|
|
مایع سیلیکون روغن آمینو سیلیکون BT-6179 / آمینو اتیل آمینوپروپیل متیکون2020-04-11 12:04:38 |
|
|
سیلیکون دارای موهای زائد و مرطوب کننده خوب و اثر آب عالی است2020-04-11 12:04:38 |